Portefeuillehouder
Anjo Bosman

De cultuur- en erfgoedvisie is breed en integraal aangepakt. De oorspronkelijk gedachte procesaanpak ‘innovatief-light’ is in 2020 aangepast vanwege de coronamaatregelen.
Onderdeel van de cultuur- en erfgoedvisie is een visie op religieus erfgoed (kerkenvisie): wat is er (on)mogelijk met (vrijkomende) kerken in Berkelland de komende 5-10 jaar? Hiervoor hebben we subsidie gekregen van de rijksoverheid. 



Toelichting

O

Kwaliteit

De cultuur- en erfgoedvisie en uitvoeringsprogramma hebben ter inzage gelegen, maar zijn nog niet vastgesteld. We hebben het uitvoeringsprogramma voor de komende jaren nog niet goed samen met alle partijen kunnen invullen. Hierdoor waren niet alle opgesomde acties in het uitvoeringsprogramma helemaal concreet uitgewerkt en (waar mogelijk) resultaatgericht/meetbaar/evalueerbaar genoeg gemaakt.
We willen toch de tijd nemen om het uitvoeringsprogramma eerst zo 'SMART' mogelijk te maken voordat deze wordt vastgesteld. Gezien de corona-versoepelingen in de samenleving is er nu misschien ook weer ruimte om samen met betrokkenen de actiepunten beter meetbaar en realistisch te formuleren.

G

Geld